Copil de opt ani, în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat atingând un cablu electric neizolat


Intră acum și în grupul de

Un copil de opt ani a ajuns la spital cu răni grave după ce s-a electrocutat în curtea locuinței sale din comuna Hănțești.

Concret, în cursul zilei de joi, tatăl băiatului a întins un cablu electric de la casa bătrânească până la fântâna din curte, cu intenția de a iriga legumele din solariile din grădină.

În timp ce cablul era conectat la sursa de electricitate, iar bărbatul se afla în grădină, fiul său a pus mâna pe cablul electric. Din cauza faptului că acesta nu era izolat corespunzător, copilul s-a electrocutat la mâna dreaptă.

Astfel, băiatul a fost preluat de un echipaj SMURD, care i-au acordat acestuia primele îngrijiri medicale, stabilindu-se diagnosticul „arsură prin electrocutare mâna dreaptă, T.C.C. cu pierdere stare de cunoștință, plagă escoriată pleoapă superioară ochi drept”. Ulterior, copilul a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava.

De menționat că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de