Polițiștii suspectează un omor în cazul unei femei din Calafindești care a fost găsită moartă în locuință de un bărbat din Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni fac cercetări privind un posibil omor în cazul decesului unei femei de 55 de ani din Calafindești care a fost găsită moartă în casa unui bărbat din Siret.

Polițiștii din Bălcăuți au fost sesizați prin 112 de un bărbat din Siret că a găsit-o moartă în casă pe femeia de 55 de ani din satul Botoșănița Mare din comuna Calafindești.

Femeia din Calafindești era cunoscută ca o persoană care consumă în mod frecvent băuturi alcoolice. Aceasta a fost găsită decedată în dimineața zilei de vineri, la domiciliul său, de un bărbat din orașul Siret care a și sesizat evenimentul prin 112.

 La fața locului polițiștii au găsit femeia întinsă pe spate pe patul  din imobil prezentând escoriatii la nivelul feței.

Cu ocazia investigării tehnico științifice la fața locului au fost găsite pe masa din camera respectivă o bancnotă de 50 lei și cele două telefoane care aparțin femeii, iar interiorul locuinței prezenta un aspect dezordonat dar nu erau urme de răvășire.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Rădăuți unde urmează să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cauzei morții.

În acest caz polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de „omor”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Serviciului Investigații Criminale.


Intră acum și în grupul de