Tânăr băut, blocat de polițiști în comuna Vatra Moldoviței după o urmărire în trafic. Șoferul „s-a jucat” cu polițiștii reducând viteza în dreptul lor, apoi demarând în trombă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 ani din comuna Vatra Moldoviței este cercetat penal după ce a fost prins în timp ce circula sub influența alcoolului.

Mașina condusă de acesta, un Jeep înmatriculat în Anglia, a fost observată marți noaptea pe DJ 176 din Vatra Moldoviței.

Polițiștii au încercat să oprească vehiculul, efectuând semnale de oprire. Atunci, șoferul a redus viteza pană în dreptul agenților de poliție, ulterior demarând în trombă.

În aceste condiții, tânărul a fost urmărit în trafic pe DJ 176, la un moment dat fiind blocat pe raza comunei menționate.

Astfel, s-a stabilit că șoferul este un localnic de 26 ani. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.    

Totodată, s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de