Detaliile accidentului de la Rădăuți: Impactul s-a produs după ce biciclistul nu a cedat trecerea


Intră acum și în grupul de

Un biciclist a fost rănit într-un accident rutier ce a avut loc joi, în municipiul Rădăuți. Pe lângă cele relatate anterior, precizăm faptul că impactul s-a produs în jurul orei 15:00, la intersecția străzilor Putnei și Măcelarilor din localitate.

Astfel, un camion condus de către un bărbat (40 ani) din Volovăț a intrat în coliziune cu un biciclist (59 ani) din localitate.

De precizat că biciclistul a pătruns în intersecție fără a respecta semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, situație în care a fost acroșat de camion, al cărui conducător începuse efectuarea virajului spre stânga pentru a pătrunde pe str. Putnei.

Prin urmare, biciclistul a fost rănit și transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul:„politraumatism cu observație ruptură arteră femurală stânga”, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La rândul său, biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate.


Intră acum și în grupul de