Un tânăr din Stroiești căutat de doi ani național și internațional pentru tentativă de omor a fost reținut și introdus în arest


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a depistat, vineri, un tânăr din Stroiești pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare încă din 2018 a fost reținut și introdus în Arestul Poliției Județene Suceava.

Tânărul de 29 de ani avea pe numele său un mandat de arestare emis de Tribunalul Suceava din 17 decembrie 2018  pentru „tentativă la infracțiunea de omor”.

Acesta este acuzat că în 30 noiembrie 2018 în timp ce se afla pe o terasă din Stroiești, în urma unui conflict cu un alt bărbat, l-a lovit pe acesta în mai multe rânduri cu un cuțit în zona toracelui, a fesei stângi și a capului, provocându-i multiple leziuni, respectiv o plagă tăiată/înțepată abdominală penetrantă cu plagă hepatică și hemoperiton și două plăgi tăiate înțepate (temporal stâng și fesier stâng).

Potrivit certificatului medico legal leziunile produse au necesitat 17-19 zile pentru videcare și au pus viața victimei în primejdie.

Tânărul a fost identificat în zona locuinței de domiciliu de cadrele SIC Urmăriri Suceava.

El figura urmărit la nivel național și internațional.  


Intră acum și în grupul de