Urmărire pe doi kilometri în Vicovu de Jos a unui bărbat băut și care se afla la volanul mașinii deși i s-a reținut permisul pentru că a condus băut


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți să blocheze, după urmărire în trafic, un bărbat din Vicovu de Jos care a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție și a fost urmărit în trafic circa doi kilometri.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti care efectua activități de  supraveghere și control a traficului rutier pe raza comunei Vicovu de Jos, pe drumul comunal Remezeu, a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism, moment în care conducătorul autoturismului a ignorat semnalele de oprire și a mărit viteza de deplasare.

În aceste condiții s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar după aproximativ doi kilometri, autoturismul a fost blocat.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 48 ani din Vicovu de Jos.

El a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut, ca urmare a săvârșirii la data de 07.07.2020 a infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 În cauză, urmează a se efectua cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.


Intră acum și în grupul de