Poliția Rutieră Suceava: 66 permise reținute și peste 520 de amenzi aplicate în cadrul unor acțiuni în trafic, în weekend


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, Serviciul Rutier Suceava a organizat din nou acțiuni pentru depistarea șoferilor băuți și a celor care nu respectă regimul de viteză.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în intervalul 30 octombrie – 1 noiembrie, la nivelul județului Suceava au avut loc concomitent două acțiuni, în cadrul cărora au fost aplicate în total 522 de amenzi, în valoare de 292.700 lei.

Tot în cadrul acțiunii au fost reținute în vederea suspendării 66 permise de conducere și reținute nouă certificate de înmatriculare.

Pe lângă asta, polițiștii au efectuat 377 testări cu aparatul etilotest și au constatat șapte infracțiuni la regimul rutier, a precizat sursa citată.

Printre cei prinși în cadrul acțiunilor se numără și un tânăr din Ulma (24 ani) care a condus o mașină având 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Un alt șofer prins în weekend este un bărbat (33 ani) din comuna Vatra Moldoviței. Mașina acestuia a fost oprită pentru control, astfel polițiștii constatând că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier. El este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.


Intră acum și în grupul de