Bătrână de 78 ani, tâlhărită în propria casă de un tânăr din Câmpulung Moldovenesc. El a sustras doar un telefon mobil, negăsind nici bani nici bunuri de preț


Intră acum și în grupul de

O bătrână (78 ani) din municipiul Câmpulung Moldovenesc a trecut prin clipe de groază în dimineața de 3 noiembrie, după ce s-a trezit cu un hoț în casă.

Necunoscutul a pătruns în casa femeii în jurul orei 05:00, prin forțarea ușii de acces a unei anexe ce are legătură directă cu imobilul în care aceasta locuiește.

După pătrunderea în locuință, autorul a întrerupt alimentarea cu energie electrică, fapt ce a alertat-o pe bătrâna, care a ieșit din dormitor în hol, unde l-a surprins pe hoț.

Acesta a împins-o în dormitor, iar apoi a răscolit prin cameră în căutarea banilor sau a bunurilor de preț. Cu toate acestea, agresorul nu a reușit să găsească nimic, furând doar telefonul mobil al femeii, după care a fugit.

Bătrâna a reușit să sesizeze Poliția și la scurt timp, autorul tâlhăriei a fost identificat în persoana unui localnic de 20 ani. De menționat că telefonul mobil a fost recuperat.

Ulterior, tânărul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.


Intră acum și în grupul de