Din spital în arest: Doi tineri răniți într-un grav accident la Ipotești au fost reținuți pentru că au condus băuți, iar unul nu avea nici măcar permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Doi tineri suceveni au fost reținuți de polițiști fiind cercetați penal pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Este vorba despre un tânăr de 25 ani din Bosanci și altul de 21 ani din Udești. Cei doi au fost implicați într-un grav accident rutier, ce a avut loc în dimineața de 25 octombrie, la Ipotești.

Amintim că tinerii au rămas încarcerați într-un Volkswagen Golf, puternic avariat după ce s-a răsturnat pe cupolă. După ce au fost extrași din mașină, cei doi răniți au fost transportați la UPU Suceava. Unul dintre ei era conștient și cooperant, dar celălalt a fost preluat în stare de inconștiență. Am relatat amănunțit despre acest accident aici.

Astfel, pe lângă cele menționate anterior, precizăm că accidentul s-a produs pe str. Mihai Viteazul din Ipotești. Concret, după o curbă la dreapta, înainte de Primăria Ipotești, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.

În momentul producerii accidentului, la volan se afla tânărul de 25 ani, însă anterior cei doi au condus mașina pe rând.

Prin urmare, în data de 3 noiembrie, ambii tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane fără permis de conducere sau sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de