Primarul de Rădăuți, Bogdan Loghin, a cerut suportul directorilor școlilor din municipiu pentru a se constitui un Consiliu al Elevilor care să fie o legătură între doleanțele tinerilor și executivul local


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, s-a întâlnit miercuri cu toți directorii instituțiilor de învățământ gimnazial și liceal din localitate.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Rădăuți, în cadrul întâlnirii s-au dezbătut teme precum ar fi bugete, necesități și priorități, stadii de realizare a unor lucrări sau proiecte demarate anterior, dar și proiecte de viitor.

Totodată, Loghin a cerut lămuriri privitor la desfășurarea cursurilor online și situația bazelor materiale, manifestându-și dorința ca tineretul să fie îndrumat dacă nu către sport, măcar spre o formă elementară de gimnastică zilnică.

Pe lângă asta, primarul de Rădăuți a declarat că susține și dorește să continue proiectele de extindere a școlilor, terenurilor de sport, de atragere de fonduri necesare pentru învățământ și dezvoltarea bazelor.

De asemenea, el a cerut suportul directorilor, pentru a se constitui un Consiliu al Elevilor, care să fie o legătură între doleanțele tinerilor și executivul local.


Intră acum și în grupul de