Rădăuți: Lucrările de asfaltare au fost sistate din cauza temperaturilor scăzute, în schimb se vor balasta nouă străzi din municipiu // Lista străzilor


Intră acum și în grupul de

Primăria Rădăuți anunță că, miercuri, primarul și viceprimarul municipiului au trecut în revistă situația lucrărilor pe șantierele deschise pentru modernizarea drumurilor din localitate, după care s-au întâlnit într-o ședință de lucru, cu reprezentanții societăților de construcții care se ocupă de lucrări.

“Dată fiind situația temperaturilor scăzute s-a decis să se sisteze asfaltările, și să se acționeze prioritar la montarea geigerelor, rigolelor și să se efectueze alte lucrări pregătitoare, de balastare”, a menționat sursa citată.

Concret, cu prioritate se vor balasta străzile V. Conta, Pandurilor, Tolocii, Luncii, Scruntari, Pulberăriei, C. Brâncoveanu, Vadul Topliței și Ochiurilor.

Astfel, autoritățile locale fac un apel către locuitorii acestor străzi, cerându-și scuze pentru disconfortul creat pe perioada lucrărilor, îndemnând totodată la răbdare, multe din lucrări desfășurându-se funcție de situația climaterică.


Intră acum și în grupul de