Cătălin Nechifor: Cum s-a încheiat campania electorală s-au oprit și utilajele. Deodată, parcă au rămas fără motorină, iar șanțuri făcute au rămas descoperite punând în pericol oamenii


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației sucevene a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a arătat, joi, la Subiectul Zilei, că cinismul liberalilor este confirmat de modul în care s-a acționat în județ după încheierea campaniei electorale.

„S-a mai lucrat la centura Fălticeniului, a Humorului, a Dornei a Câmpulungului? La autostrăzi a început cineva lucrul? Eu nu am mai văzut nicio mișcare în Suceava după alegeri. Deodată parcă au rămas utilajele fără motorină. Nu mai bâzâie niciun motor”, a spus Nechifor.

El a menționat că în urmă cu trei seri a fost în zona Dolhasca, iar drumul județean pe care l-a lăsat ca proiect în 2016, la cheie, cu finanțarea asigurată, este un pericol acum.

Deputatul Cătălin Nechifor – în premieră la Subiectul Zilei

Intrăm în carantină sau facem alegeri? Ce e mai important pentru Suceava? – Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 4 noiembrie 2020

„Nici acum nu au avut preocuparea să toarne niște pietriș concasat, să vină să niveleze acostamentele. Sunt niște găuri uriașe. Au fost deja accidente în zona Ipotești și mă gândesc cu groază ce se va întâmpla pe cei 50 de kilometri până în Dolhasca și înțeleg că spre Drăgoiești e fix la fel și spre Costâna, cu acele săpături făcute în lateral la 1,5 metri lățime și 80 cm adâncime. Acolo te-ai dus rău de tot dacă ai carosabilul umed sau acoperit cu polei sau gheață sau zăpadă”, a spus Nechifor.

El consideră că situația este de condamnat.

„Ăsta este cinism. Cu bună știință condamni niște oameni. Vor fi pagube materiale, vor fi, din păcate, accidente cu victime pentru că intri cu viteză într-un hău de 80 de centimetri deodată”, a spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de