Două adolescente de 13 și 14 ani, cercetate de polițiști după ce au fost prinse furând blugi într-un magazin din Suceava


Intră acum și în grupul de

Două adolescente din comuna suceveană Pătrăuți au probleme cu legea după ce au fost prinse furând într-un magazin din centrul Sucevei.

Concret, miercuri, administratorul magazinului de pe strada Calea Unirii, a sesizat faptul că două tinere au încercat să sustragă trei perechi de blugi prin tăierea sistemului de siguranță.

Verificările polițiștilor au arătat că cele două fete, de etnie rromă, au intrat în cabina de probă cu trei perechi de blugi, unde au tăiat elementele de siguranță ale pantalonilor. Apoi, una dintre fete a îmbrăcat două perechi pe dânsa, iar cealaltă a pus o pereche într-un ghiozdan pe care-l avea în spate.

Ulterior, fetele au fost prinse de angajații magazinului, iar bunurile furate, în valoare de 195 lei, au fost recuperate în totalitate. De menționat că administratorul magazinului nu se constituie parte civilă în procesul penal.

Cu toate acestea, în cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate de către lucrătorii BIC Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.


Intră acum și în grupul de