Încă un ordin de protecție provizoriu emis împotriva unui sucevean băut care și-a bătut soția. Femeia a depus o plângere penală


Intră acum și în grupul de

La o zi după ce polițiștii suceveni au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui sucevean care a consumat băuturi alcoolice și și-a bătut soția de față cu copiii, încă un ordin de protecție provizoriu a fost emis împotriva unui alt agresor.

Ordinul a fost emis după ce o femeie (40 ani), din comuna Gălănești, a fost bruscată și împinsă la pământ iar apoi lovită în zona feței de către soțul său (45 ani) băut. Incidentul a avut loc marți seara, iar femeia s-a adresat autorităților miercuri, după ce bărbatul a început să facă un nou scandal.

Astfel, ea le-a povestit polițiștilor prin ce a trecut, iar în cauză a fost emis ordinul de protecție provizoriu din data de 04.11.2020.

Pe lângă asta, femeia a depus o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire” și a declarat se va prezenta la Cabientul de Medicină Legală Rădăuți pentru a-i fi eliberat certificat medico-legal care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite în urma agresiunii.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.


Intră acum și în grupul de