Arest preventiv pentru trei bărbați din Mitocu Dragomirnei care au înjurat patru polițiști și i-au bătut pe doi dintre ei


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a anunțat, în data de 6 noiembrie, că trei bărbați care au agresat doi polițiști la Mitocu Dragomirnei sunt cercetați penal și au fost arestați preventiv.

Procurorii suceveni au precizat că în seara de 31 octombrie, cei trei se aflau pe o terasă din satul Mitocu Dragomirnei, iar la vederea a patru polițiști au început să-i înjure, să-i amenințe cu acte de violență și chiar au aplicat forța fizică față de polițiștii care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, un polițist a suferit răni care au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale, iar altul 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, în data de 2 noiembrie, împotriva celor trei a fost pusă în mișcare acțiunea penală. Concret, bărbații R.V.S.; R.N.B. și C.S.M. sunt cercetați pentru ultraj și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, cei trei agresori au fost arestați preventiv.

În prezent, cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de