FOTO // Gospodărie din comuna Izvoarele Sucevei, puternic afectată de un incendiu izbucnit din cauza unui cablu electric neizolat. Pompierii s-au luptat aproximativ șase ore cu flăcările


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la o gospodărie din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit (P+M) și trei anexe gospodărești corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Pompierii militari și civili au intervenit cu patru autospeciale de stingere după ce incendiul fusese anunțat la ora 14:44 și s-au luptat cu focul până la ora 20:55, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Lt. Alin Găleată.

Incendiul a fost lichidat, însă până atunci au ars interiorul casei de locuit și acoperișul acesteia, bucătăria de vară, magazia și baia. Au mai ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, tâmplărie din PVC (uși și ferestre) și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului, fațada casei din PVC și lemn și altele.

Sursa citată a menționat că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat adăpostul de animale, depozitul de furaje, garajul, un autoturism și utilaje agricole.

Lt. Alin Găleată a precizat că incendiul s-a produs din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător.


Intră acum și în grupul de