Șoferul care l-a șicanat în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a fost amendat și lăsat fără permis, iar Bodnar a fost sancționat cu avertisment pentru utilizarea telefonului mobil în timp ce conducea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr l-a șicanat în trafic pe activistul de mediu sucevean Daniel Bodnar. Mai mult decât atât, tânărul a blocat de mai multe ori mașina activistului și chiar a provocat o ușoară coliziune.

Incidentul a avut loc joi dimineața, în zona Vicovu de Sus – Putna și a fost filmat de către Bodnar și postat pe o rețea de socializare.

Captură video: Facebook/Bodnar Daniel

Cu această ocazie, Poliția Suceava a precizat că tânărul a fost amendat cu 870 lei pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, fiind totodată dispusă reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, polițiștii suceveni l-au sancționat cu măsura avertismentului pe Daniel Dodnar pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii vehiculului.

⚠️ …❗️

⚠️ Înainte de a face acel live am făcut această filmare. Eu cred că s-a ajuns prea departe. Cei care spun că am greșit ținând telefonul în mână au dreptate, dar când ești încolțit nu ai cum să stai liniștit fără sa ai vreo probă. Drumul fiind liber, am considerat că pot face acest lucru fără să pun pe cineva în pericol.

Publicată de Bodnar Daniel pe Miercuri, 11 noiembrie 2020

Intră acum și în grupul de