Arest preventiv pentru tânărul recidivist care a încercat să tâlhărească o bătrână din Suceava și l-a bătut pe vecinul ei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (25 ani) din comuna Mitocu Dragomirnei a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile și este cercetat penal.

Este vorba despre un recidivist de etnie rromă, care a pătruns în casa unei bătrâne (83 ani) din Suceava căutând bani sau bunuri de preț.

Mai exact, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în noaptea de 10/11 noiembrie, având fața acoperită cu un guler, tânărul a pătruns, prin forțarea ușii de acces, în locuința bătrânei sucevence și, prin exercitarea de acte de violență, a scotocit locuința în căutare de bunuri și valori.

În acel moment, tânărul a fost surprins de un vecin al bătrânei. Atunci, tânărul l-a lovit pe bărbat cu pumnul în zona gâtului, iar după ce bărbatul a căzut, recidivistul a continuat să-i aplice lovituri cu picioarele în zona lombară, după care a fugit.

Apoi, dimineața, polițiștii l-au identificat pe agresor și l-au reținut pentru 24 de ore, iar în data de 12 noiembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au prezentat pe acesta în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă ce a fost acceptată.


Intră acum și în grupul de