Un șofer băut din Suceava a acroșat un autoturism, iar după impact a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (26 ani) din Suceava este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce a comis un accident în urma căruia o persoană a fost rănită, iar apoi a părăsit locul accidentului.

Evenimentul rutier s-a produs duminică noaptea, pe DN 29 din comuna Dumbrăveni. La intersecția drumului menționat cu DC 62A, tânărul a dorit să întoarcă autoturismul. Astfel, el a pătruns pe drumul comunal şi prin efectuarea manevrei de mers înapoi nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat (41 ani) din Fălticeni, cele două mașini intrând în coliziune.

După producerea accidentului, tânărul a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior într-o benzinărie din Dumbrăveni.

La rândul său, celălalt șofer a suferit leziuni şi a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „TCC ,contuzie toracică”.

Pe lângă asta, ambii conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din Fălticeni, pe când în cazul celui din Suceava rezultatul a fost de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.


Intră acum și în grupul de