Amenințări cu moartea la Primăria Horodnic de Sus. Un localnic a fost gata s-o „strângă de gât” pe asistenta socială care a refuzat să întocmească acte pentru ajutor social


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Horodnic de Sus a fost reținut și este cercetat penal după ce a făcut scandal la Primăria din localitate, adresând amenințări cu moartea unei angajate.

Cazul a avut loc luni, iar primele cercetări arată că bărbatul a venit la Primărie, în biroul asistentului social.

El i-a solicitat asistentei sociale să-i întocmească fiicei sale însărcinate actele pentru a primi ajutor social, pentru a nu plăti spitalizarea când va naște.

Funcționara a refuzat acest lucru, fapt pentru care bărbatul a provocat scandal, proferând injurii și amenințând-o cu acte de violență și cu moartea.

Agresorul a mai spus că pleacă la Rădăuți și dacă nu este gata dosarul până se întoarce, o va „strânge de gât” pe femeia.

Auzind aceste amenințări, un coleg al femeii, care se afla în biroul vecin, a intervenit și a încercat să aplaneze conflictul, însă fără succes.

Apoi a mai intervenit un funcționar, bărbații evacuându-l din incinta Primăriei pe agresor, care continua să facă scandal și să adreseze amenințări angajaților Primăriei.

Bărbatul a fost calmat de polițiștii sosiți la fața locului, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Rădăuți în vederea dispunerii în continuare a măsurilor preventive ce se impun în cauză.

De menționat că bărbatul din Horodnic de Sus este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și amenințare”.


Intră acum și în grupul de