Un copil de un an și zece luni a căzut de la etajul doi al unui bloc din Câmpulung Moldovenesc. Copilul a fost lăsat în grija fratelui de 16 ani, care îi supraveghea pe cei nouă frați și surori ai săi în timp ce tata era la muncă, iar mama la cumpărături


Intră acum și în grupul de

Un copil de un an și zece luni a căzut în gol de la înălțimea de aproximativ zece metri și a supraviețuit datorită faptului că a aterizat pe sacii de gunoaie din exteriorul imobilului, care au atenuat căderea.

Cazul s-a produs miercuri seara, la Câmpulung Moldovenesc. Familia compusă din 12 persoane, dintre care zece sunt copii rezultați din mai multe relații, locuiește într-un imobil social de pe str. Pictor Octav Băncilă, pus la dispoziție de Primăria localității.

Astfel, în seara respectivă, tatăl copiilor era plecat la muncă, iar mama a mers la cumpărături, pe când copiii au fost lăsați în grija celui mai mare copil, în vârstă de 16 ani.

În aceste condiții, copilul de un an se juca în holul locuinței cu ceilalți frați și surori, iar la un moment dat acesta s-a urcat pe o masă, sprijinindu-se de un geam neasigurat, care s-a deschis, iar copilul a căzut de la etajul al 2-lea al imobilului.

Ulterior, copilul a fost transportat la spitalul municipal unde a fost stabilit diagnosticul de „contuzionat usor prin cădere de la înălțime”, fiind transportat la Spitalul Mun. Suceava pentru investigații de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă” și va fi informat și serviciul de asistență socială pentru dispunerea masurilor conform compețentelor.


Intră acum și în grupul de