George Mîndruță(USR-PLUS): S-a ajuns deja în situații disperate. La Fălticeni dintr-un magazin s-a furat o pereche de ghetuțe de copil, iar în loc au fost lăsate ghetele vechi


Intră acum și în grupul de

Candidatul USR-PLUS Suceava pentru Senat, George Mîndruță, a declarat, joi, la Flash interviu la News Bucovina, că ceea ce a estimat recent în privința problemelor economice care vor genera deranjamente sociale deja se confirmă.

„Chiar ieri poliția a destructurat o rețea de infractori care practica furtul de identitate. Clonau cartele SIM, au avut acces la conturi de pe rețele de socializare, au avut acces la conturile bancare ale oamenilor, iar, din păcate, acțiuni de genul acesta vor fi din ce în ce mai multe în următoarea perioadă”, a spus George Mîndruță.

El a arătat că la Fălticeni a fost un caz pe care l-a catalogat drept tragic.

„A fost un furt dintr-un magazin de încălțăminte, o pereche de ghetuțe de copil, iar cel care a furat a lăsat în loc ghetele vechi”, a spus George Mîndruță.

USR Suceava vrea să dea cărțile pe față! Cu ce vine echipa USR-PLUS în fața sucevenilor?

USR Suceava vrea să dea cărțile pe față! Cu ce vine echipa USR-PLUS în fața sucevenilor?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 19 noiembrie 2020

El a spus că se vede disperarea celui care a recurs la un asemenea gest.

„De astfel de consecințe (ale crizei economice n.r.) va trebui de asemenea să avem grijă pentru că se vor înmulți în următoarea perioadă și vor trebui gestionate pentru că, altfel, riscăm să avem deranjamente sociale și de securitate extrem de grave”, a spus candidatul USR-PLUS George Mîndruță.


Intră acum și în grupul de