Acasă Social Un șofer de taxi din Suceava și-a reclamat o clientă la Poliție...

Un șofer de taxi din Suceava și-a reclamat o clientă la Poliție că nu a purtat mască de protecție în timpul călătoriei


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist sucevean a reclamat, duminică dimineața, prin 112 că o clientă pe care a dus-o cu taxiul la biserica Sf. Nicolae din curtea Spitalului vechi a refuzat să poarte masca de protecție pe timpul cursei.

Polițiștii au anchetat sesizarea și au constatat că șoferul de taxi a preluat o femeie de pe str. Mărășești și a dus-o pe aceasta la Biserica Sfântul Nicolae unde a lăsat-o, iar pe toată durata cursei persoana respectivă a refuzat să își pună masca de protecție deși conducătorul autoturismului taxi i-a solicitat în repetate rânduri să respecte normele de protecție sanitară.



În incinta bisericii Sfântul Nicolae a fost identificată femeia care nu purta masca de protecție și a a fost invitată în exteriorul lăcașului de cult unde a fost identificată de taximetrist.

Femeia, în vârstă de 48 de ani a fost sancționată contravențional și i s-a pus în vedere ca pe viitor să poarte masca de protecție și să respecte prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei  COVID 19.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version