Acasă Social Incendiu la o țeavă de gaz natural din Fălticeni din cauza uzurii...

Incendiu la o țeavă de gaz natural din Fălticeni din cauza uzurii la sudură a conductei. Alimentarea cu gaz natural a fost întreruptă pentru aproximativ 70 de locuințe timp de o oră până la remedierea avariei


Intră acum și în grupul de
Imagine ilustrativă

Un incediu izbucnit la o țeavă de gaz natural din municipiul Fălticeni a fost semnalat, sâmbătă seara, de un localnic prin 112, iar  un echipaj de la Detașamentul de pompieri Fălticeni, care a localizat și stins incendiul.

De asemenea  la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție de la DEL GAZ, care a oprit alimentarea cu gaz în zonă.



Pompierii militari împreună cu angajați Del Gaz au stabilit cauza incendiului ca fiind uzura la sudură a conductei de caz, care a cedat moment în care a izbucnit incendiul.

Furnizarea de gaz metan a fost oprită aproximativ o oră fiind afectate aproximativ 40 apartamente și aproximativ 70 locuințe situate pe străzile D Leonida și Artur Gorovei.

În urma incendiului nu au rezultat pagube materiale și nici victime omenești, iar incendiul nu prezenta pericol de explozie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version