O femeie a fost rănită la traversarea unei treceri de pietoni din Burdujeni după ce a fost lovită de un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 75 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a lovit, duminică, pe o trecere de pietoni de pe Calea Burdujeni o femeie care era angajată în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Potrivit cercetărilor, bărbatul de 75 de ani  din Suceava, a condus un autoturism Opel Astra pe strada Calea Burdujeni dinspre strada Calea Unirii către strada Cuza Vodă, iar în perimetrul trecerii pentru pietoni din proximitatea intersecției cu strada Păcii a surprins și accidentat o femeie de 39 ani, din comuna botoșăneană Corni care era angajată în traversarea părții carosabile pe marcaj pietonal.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „fractură gleznă dreaptă”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Reamintim că vineri un șofer de 60 de ani din Covasna a accidentat grav o femeie de 63 de ani pe o trecere de pietoni din zona centrală, aceasta murind la spital după circa 12 ore de la producerea evenimentului rutier.


Intră acum și în grupul de