Incendiu la o țeavă de gaz natural din Fălticeni din cauza uzurii la sudură a conductei. Alimentarea cu gaz natural a fost întreruptă pentru aproximativ 70 de locuințe timp de o oră până la remedierea avariei


Intră acum și în grupul de
Imagine ilustrativă

Un incediu izbucnit la o țeavă de gaz natural din municipiul Fălticeni a fost semnalat, sâmbătă seara, de un localnic prin 112, iar  un echipaj de la Detașamentul de pompieri Fălticeni, care a localizat și stins incendiul.

De asemenea  la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție de la DEL GAZ, care a oprit alimentarea cu gaz în zonă.

Pompierii militari împreună cu angajați Del Gaz au stabilit cauza incendiului ca fiind uzura la sudură a conductei de caz, care a cedat moment în care a izbucnit incendiul.

Furnizarea de gaz metan a fost oprită aproximativ o oră fiind afectate aproximativ 40 apartamente și aproximativ 70 locuințe situate pe străzile D Leonida și Artur Gorovei.

În urma incendiului nu au rezultat pagube materiale și nici victime omenești, iar incendiul nu prezenta pericol de explozie.


Intră acum și în grupul de