Un șofer de taxi din Suceava și-a reclamat o clientă la Poliție că nu a purtat mască de protecție în timpul călătoriei


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist sucevean a reclamat, duminică dimineața, prin 112 că o clientă pe care a dus-o cu taxiul la biserica Sf. Nicolae din curtea Spitalului vechi a refuzat să poarte masca de protecție pe timpul cursei.

Polițiștii au anchetat sesizarea și au constatat că șoferul de taxi a preluat o femeie de pe str. Mărășești și a dus-o pe aceasta la Biserica Sfântul Nicolae unde a lăsat-o, iar pe toată durata cursei persoana respectivă a refuzat să își pună masca de protecție deși conducătorul autoturismului taxi i-a solicitat în repetate rânduri să respecte normele de protecție sanitară.

În incinta bisericii Sfântul Nicolae a fost identificată femeia care nu purta masca de protecție și a a fost invitată în exteriorul lăcașului de cult unde a fost identificată de taximetrist.

Femeia, în vârstă de 48 de ani a fost sancționată contravențional și i s-a pus în vedere ca pe viitor să poarte masca de protecție și să respecte prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei  COVID 19.


Intră acum și în grupul de