Transport ilegal cu 14 mc de lemn de foc, depistat de jandarmii suceveni la Vatra Moldoviței. Șoferul a fost amendat cu 5000 de lei, iar lemnul a fost confiscat


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de jandarmerie a depistat, vineri după amiaza, pe un drum forestier de pe raza localității Vatra Moldoviței un camion care a transportat material lemnos în mod repetat, în baza aceluiași aviz de însoțire.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că șoferul în vârstă de 53 de ani, din satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței, deținea cantitatea de 14 mc lemn de foc, din specia rășinoase.

În acest caz cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în custodia Ocolului Silvic Vama, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amenda în valoare 5.000 de lei pentru transportul materialului lemnos în mod repetat, în baza aceluiași document de însoțire.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava anunță că va participa și în perioada ce va urma la acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilicite în domeniul silvic.


Intră acum și în grupul de