Sucevenii, victime ale gerului


Intră acum și în grupul de

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, marţi, au fost transportate cu ambulanţa 7 persoane, cazuri sociale, cu probleme generate de temperaturile extreme. Astfel, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, datorită temperaturilor scăzute, au fost aduse 6 persoane fără adăpost, iar la Centrul de Primire Urgenţă al Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi şi Centrul de Primire Urgenţă (CPU) al Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc câte o persoană fără casă.

De asemenea, au fost asistate medical 5 persoane, cazuri sociale, respectiv un caz la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 3 cazuri la camera de gardă a Spitalului Municipal Fălticeni, 1 caz la CPU al Spitalului Câmpulung Moldovenesc.

În privinţa persoanelor cu degerături, DSP Suceava informează că la Centrul de Primire Urgenţă al Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi au fost aduse două persoane, respectiv B. E, sex feminin, de 77 de ani, din satul Ţibeni şi a fost internată pe Compartimentul Diabet, şi R. P., sex masculin, de 37 de ani, din comuna Arbore, care a fost internat pe secţia Chirurgie.


Intră acum și în grupul de