Bani, haine și chiar un pom de Crăciun au fost furate de suceveni din magazine din județ


Intră acum și în grupul de

O sumă de 1200 de lei, haine și chiar un pom de Crăciun au fost furate, miercuri, din magazine din județ.

Astfel, miercuri la ora  11:00, lucrătorii Postului de Poliție Valea Moldovei au fost sesizați că dintr-un magazin al unei firme din satul Mironu din  comuna Valea Moldove a fost sustrasă suma de 1200 de lei.

Administratorul a spus că în noaptea de mați spre miercuri un tânăr de 23 de ani din Mironu  a spart geamul unei uși de acces tip termopan de unde a sustras suma de 1200 de lei. 

Interiorul societății nu a fost răvășit dar fereastra ușii de acces a fost spartă.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea  infracțiunii de „furt calificat”, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului de către lucrătorii Postului de Poliție Valea Moldovei.

Tot miercuri,  Poliţia Fălticeni a fost sesizată prin 112 de directorul adjunct al unui market că a  fost prins un hoț.

Personalul din cadrul magazinului au oprit după ce a ieșit din magazin  o tânără de 16 ani din Preutești întrucât aveau bănuieli că a sustras bunuri din magazin. Astfel aceștia i-au solicitat să se descheie la geacă, ocazie cu care, sub geacă aceasta avea introduse mai multe articole de îmbracaminte.

Fata a declarat că aceasta a venit în municipiul Fălticeni în jurul orelor 10.00 împreună cu sora sa vitregă, au mers la respectivul magazin unde sora sa vitregă i-a băgat sub geacă în cabina de probă articolele vestimentare menționate mai sus, spunându-i să iasă din magazin cu articolele vestimentare, iar dacă va fi prinsă va interveni ea.

Bunurile au fost recuperate și introduse în magazin, valoarea acestora fiind de 78 de lei.

 Și în acest caz s-a întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante  sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,furt”, ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrători din cadrul BIC.

Miercuri seara Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către dispecerul de serviciu de la un mall din Suceava că agenții de pază au surprins o persoană care sustrăgea brazi din fața unui magazin de bricolaj.

Polițiștii au depistat în dreptul patinoarului instalat în proximitatea magazinului un bărbat de 58 de ani din Șcheia, care  avea asupra sa un molid, despre care a declarat că l-a sustras din fața magazinului sus-menționat, pentru a-l duce la domiciliu.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt calificat”, cauza urmând a fi soluţionată procedural de către lucrătorii BIC.


Intră acum și în grupul de