Șefa unui supermarket din Suceava, amendată pentru că nu se respecta distanța fizică în clienți la casele de marcat în urma unui telefon anonim


Intră acum și în grupul de

Șefa unui supermarket din cartierul sucevean Burdujeni a fost amendată, miercuri, pentru că în magazin, la casele de marcat, nu se respecta distanța fizică între clienți la casa de marcat.

Astfel, miercuri seara în jurul orei 18:02, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați în urma unui apel la numărul telverde de un bărbat care a dorit să rămână anonim, cu privire la faptul că în incinta unui magazin situat pe str. Cuza Vodă, clienții nu respectă măsurile de prevenire împotriva COVID 19.

 La fața locului s-au prezentat lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv unii clienți nu respectă distanțarea socială pe linia caselor de marcat.

Pentru nerespectarea normelor de distanțare socială în interiorul magazinului a fost sancționată contravențional conform conform Legii 55/2020, șefa de magazin.

De asemenea, reprezentanții magazinului au fost atenționați cu privire la respectarea măsurilor de distanțare socială și de purtare a măștii de protecție în interiorul magazinului conform Legii 55/2020.


Intră acum și în grupul de