Două persoane au ajuns la spital după ce au fost accidentate pe treceri pentru pietoni, la Suceava și Rădăuți


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 7 decembrie, două accidente rutiere similare s-au produs la Suceava și Rădăuți. În ambele cazuri, au avut de suferit pietonii care traversau strada regulamentar.

Astfel, în primul caz, o suceveancă (52 ani) traversa regulamentar strada Ana Ipătescu din Suceava. În acest timp, ea a fost acroșată de un Volkswagen condus de un sucevean (55 ani). De menționat că, bărbatul conducea pe banda nr. 1 a sensului de deplasare str. Calea Unirii spre str. Ștefan cel Mare.

În urma accidentului, femeia a fost rănită și transportată la UPU Suceava. La rândul său, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accidentul de la Rădăuți s-a produs pe strada Calea Bucovinei. Concret, o tânără (29 ani) s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj, moment în care a fost accidentată o Dacie condusă de un bărbat (50 ani) din județul Constanța.       

După accident, conducătorul auto a transportat-o pe tânăra la Spitalul Municipal Rădăuți, unde ea a fost diagnosticată cu o contuzie la genunchiul stâng.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

De precizat că, în ambele cazuri s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de