Cinci persoane rănite în urma mai multor accidente produse pe șoselele din județul Suceava din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed


Intră acum și în grupul de

La începutul acestei săptămâni, mai multe accidente rutiere s-au produs în județul Suceava din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, în urma cărora au avut de suferit cinci persoane.

Astfel, luni, o tânără (21 ani) din Fălticeni a intrat într-un copac pe DN 2 dinspre or. Siret către mun. Suceava. Din cauza carosabilului umed, tânăra nu a pierdut controlul mașinii ce s-a deplasat necontrolat în afara părții carosabile, unde a lovit un copac.

Accidentul de luni, de pe DN 2. Autoturismul nu era echipat cu anvelope de iarnă.

Șoferița a suferit leziuni si a fost transportată la Spitalul orășenesc Siret unde a fost diagnosticată cu „excoriații mâna dreaptă și plagă la nivelul feței”. Ulterior, ea a fost transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Important de menționat că autoturismul nu era echipat cu anvelope de iarnă.

Tot luni, în timp ce conducea pe DJ 209J din comuna Arbore, un tânăr (23 ani) din Cajvana nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu peliculă de polei, astfel că a derapat, a părăsit partea carosabilă prin șanțul din partea dreaptă, s-a răsturnat, după care s-a oprit în gardul unui imobil din partea dreaptă.

În urma accidentului a fost rănit atât șoferul cât și pasagerul (24 ani) din aceeași localitate. Cei doi au fost transportați la Spitalul din Rădăuți.

Precizăm că sectorul de drum unde s-a produs evenimentul nu este deschis circulației publice, la începutul drumului fiind montat indicatorul cu semnificația Accesul Interzis, drumul fiind în lucru.

De asemenea, marți dimineața, un alt accident s-a produs pe DN 2, în afara localității Pătrăuți. Mai exact, un bărbat (43 ani) din Plopeni, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat și pătrunzând pe contrasens a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat (33 ani) din județul Botoșani.

În urma accidentului ambii șoferi au fost răniți și transportați la SJU Suceava.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale.


Intră acum și în grupul de