Căutați în Belgia pentru jaf armat, trafic de droguri și falsificare de documente, un tânăr sucevean și o bucureșteancă au fost reținuți de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din Suceava și o bucureșteancă de 32 de ani față de care autoritățile judiciare din Belgia au emis mandate europene de arestare au fost reținuți în Suceava de polițiștii suceveni și introduși în arest.

Mandatele de arestare au fost emise pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf armat și organizat, trafic ilicit de stupefiante și substanțe psihotrope și falsificarea de documente administrative și traficarea acestora, conform legislației Belgiei.

Cei doi, Robert Dumitru O. și Ionela Ramona I. au fost identificați joi după amiaza de polițiștii din cadrul Poliției Suceava, fiind căutați la adresele de domiciliu de către lucrătorii de poliție.

Ulterior, au fost preluați de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentați în fața procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

În baza semnalărilor emise de autoritățile din Belgia, pe numele celor două persoane solicitate, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, a emis ordonanțe de reținere urmând să fie prezentați în fața Curții de Apel Suceava.

Cei doi au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava, aceștia figurând ca și persoane urmărite.


Intră acum și în grupul de