Un tânăr a fost arestat de Judecătoria Rădăuți după ce, în Pasul Palma, a îmbătat și violat o adolescentă de 15 ani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a fost reținut și apoi a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți pentru că ar fi îmbătat și violat o adolescentă de 15 ani.

Potrivit cercetărilor, cei doi au mers, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie în Pasul Palma unde tânărul i-a oferit adolescentei băuturi alcoolice, amândoi consumând circa un litru într-un autoturism.

Din cauză că a băut mult alcool adolescenta și-a pierdut cunoștința, iar profitând e această situație de fapt și că nu își putea exprima acordul pentru întreținerea de relații sexuale, tânărul a dezbrăcat-o pe aceasta și a întreținut raporturi sexuale.

La un moment dat, atunci când și-a mai revenit, adolescenta a început să plângă și să țipe, astfel că agresorul a încetat, apoi a îmbrăcat-o, a condus-o acasă, lăsând-o în fața porții și rugând-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.

Adolescenta a fost joi la Serviciul de Medicină Legală Suceava constatându-se că prezenta semne de deflorare recentă, datele medicale urmând a fi coroborate cu datele de anchetă.

 În urma probatoriului administrat și a consultării cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus măsura reținerii, iar Judecătoria Rădăuți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Intră acum și în grupul de