Polițiștii suceveni caută hoți de plăcuțe de înmatriculare auto. Trei situații similare au fost semnalate în ultimele două zile în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni fac cercetări pentru a depista autorii furturilor de plăcuțe auto de la mașini parcate pe străzi din municipiul Sucaeva.

Astfel, miercuri, în jurul orelor 16.50, o femeie a parcat autoturismul său marca Mercedes Benz  pe str. Ion Vodă Viteazul, unde a rămas peste noapte. În dimineaţa zilei de 10.12.2020, în jurul orelor 08.00, când a revenit la autoturism a constatat că ambele plăcuţe cu numerele de înmatriculare-faţă şi spate-erau sustrase. 

Tot joi, Poliţia Suceava a fost sesizată direct de un bărbat din Suceava că în noaptea de miercuri spre joi i-au fost sustrase plăcuţele cu numărul de înmatriculare de la partea din faţă şi spate a autoturismului, său.

Acesta a spus că a mers miercuri la un prieten ocazie cu care a parcat autoturismul la intersecţia Aleea Nucului cu str. Alexandru Enceanu din  Suceava, iar dimineața când a revenit la autoturism, a constatat lipsa ambelor numere de înmatriculare-faţă şi spate.

Un al treilea caz a fost sesizat vineri că în perioada 6-11 decembrie i-au fost furate plăcuțele față-spate cu numărul de înmatriculare, ce erau montate pe autoturismul marca Renault, ce era parcat pe un loc special amenajat pe Aleea Nucului din municipiul Suceava.

De cele mai multe ori, numerele furate ajung să fie folosite pe mașini implicate în diverse infracțiuni pentru a face imposibilă identificarea făptașului.

Pentru a obține altele, proprietarul trebuie să facă o plângere pentru furt la poliție, iar dosarul trebuie să conțină cererea de emitere de noi numere de înmatriculare, dovada declarării furtului, cartea de identitate a vehiculului, original și copie, certificat de înmatriculare, original și copie, dovada de plată a contravalorii noilor plăcuțe și actul de identitate al solicitantului.


Intră acum și în grupul de