Contrabandă cu drona în zona Gura Putnei. Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat țigări în valoare de aproape 6.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au descoperit 500 de pachete cu țigări de contrabandă. Marfa provine din Ucraina și a fost introdusă pe teritoriul României cu ajutorul unei drone.

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, luni noaptea, în baza informărilor primite de la grănicerii ucraineni, polițiștii de frontieră au declanșat o acțiune în cadrul căreia au depistat un aparat de zbor de mici dimensiuni ce s-a deplasat din Ucraina în România, pe direcţia localităţilor Straja – Gura Putnei şi ulterior s-a întors pe teritoriul ţării vecine.

Totodată, polițiștii de frontieră au observat o persoană într-o zonă împădurită din extravilanul localității Gura Putnei, care a reușit să fugă în vegetație.

Apoi, polițiștii de frontieră au găsit un colet în care erau 500 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană, în valoare de 5.850 lei, bunurile ce au fost confiscate.


Intră acum și în grupul de