Acasă Falticeni Accident de muncă la Fălticeni: O femeie a ajuns la spital cu...

Accident de muncă la Fălticeni: O femeie a ajuns la spital cu traumatism cranian după ce o navetă din plastic i-a căzut în cap


Intră acum și în grupul de

Un accident de muncă soldat cu spitalizarea unei femei a avut loc la o societate comercială din industria alimentară din Fălticeni.

Concret, angajata firmei, o femeie de 55 ani din comuna Râșca, a cărat un cărucior pe care a stivuit mai multe navete din plastic goale, pentru a le duce în camera unde se afla spălătorul automatizat şi a le aşeza pe acesta.



În momentul în care aceasta a pus o navetă pe banda superioară a spălătorului, naveta a alunecat spre înapoi, căzându-i femeii în cap, cu unul dintre colţuri, provocându-i un traumatism cranian minor.

Astfel, femeia s-a deplasat la Spitalul din Fălticeni, fiind transferată apoi la SJU Suceava, medicii opinând că viața femeii nu este în pericol.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, şi  „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version