Un sucevean cu permisul anulat din 2011 a fost prins circulând prin municipiu cu un permis fals. El este acum cercetat penal pentru patru infracțiuni


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat circulând cu un permis fals, el având permisul anulat de nouă ani.

Astfel, miercuri seara la ora 20.25, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, care acţionau pe raza pe municipiului Suceava au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism Audi care circula pe bulevardul George Enescu, condus de către un bărbat de 38 ani din Suceava.

La examinarea atentă a permisului de conducere, agenții de poliție au constat că există diferențe de aspect între documentul prezentat și un permis de conducere autentic, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea acestuia.

În aceste condiții s-a procedat la verificarea în baza de date a conducătorului auto, stabilindu-se faptul că permisul de conducere al acestuia este anulat din anul 2011.

Suceveanul este acum cercetat penal pentru  „conducere fără permis”, complicitate la „falsul material în înscrisuri oficiale”, „uzul de fals”, şi „fals material în înscrisuri oficiale”.


Intră acum și în grupul de