Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, mulțumește sucevenilor că au respectat măsurile de prevenție ceea ce a contribuit semnificativ la scăderea incidenței cazurilor de Covid-19 în județ: Este foarte important să menținem această evoluție descendentă a infectărilor


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a transmis, joi, în prag de An Nou, mulțumirile sale sucevenilor care au respectat măsurile de protecție sanitară fapt ce se reflectă în scăderea incidenței îmbolnăvirilor din județ și a făcut un apel pentru respectarea acestor măsuri în continuare pentru a se menține evoluția descendentă.

„Adresăm mulţumiri sucevenilor care au respectat măsurile igienico-sanitare și recomandările de natură medicală formulate de experții în sănătate publică. Acest fapt a contribuit semnificativ la scăderea ratei de incidenţă, atât la nivelul judeţului Suceava, cât şi la nivelul municipiului Suceava, dovada reprezentând-o cifrele prezentate în cadrul celei mai recente raportări privind limitele de incidenţă cumulată a cazurilor COVID-19 pe ultimele 14 zile. Este foarte important să menținem o evoluție descendentă a cazurilor de persoane nou confirmate și putem realiza acest lucru doar respectând regulile sanitare.

Facem apel la toți cetățenii să respecte, în continuare, aceste reguli, pentru protejarea sănătății lor şi a celor dragi lor.

La mulți ani fericiți și sănătoși!”, a transmis prefectul Alexandru Moldovan.


Intră acum și în grupul de