Un sucevean care trebuia să fie în autoizolare, găsit de polițiști în timp ce mergea prin centrul orașului fără mască de protecție


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care trebuia să stea în autoizolare a fost depistat în noaptea de Revelion circulând pe strada Ana Ipătescu din municipiul reședință de județ.

Astfel, un echipaj de poliție aflat în patrulare pe strada Ana Ipătescu din localitate, a observat o persoană care nu respecta măsurile de protecţie individuală, respectiv, nu purta mască de protecţie astfel încât să-i acopere nasul şi gura.

Bărbatul nu avea asupra sa actul de identitate, iar în baza informaţiilor obţinute, s-a procedat la verificarea acesteia în baza de date, care a furnizat o alertă de coronavirus.

 Contactat telefonic medicul de la DSP Suceava a confirmat faptul că bărbatul are obligaţia de a sta în autoizolare până la data de 01.01.2021, orele 24:00.

Polițiștii i-au atras atenția bărbatului că trebuie să respecte măsura izolării la domiciliu până la data stabilită, fiind totodată sancționat contravențional conform art. 65 lit i din Lg 55/2020 cu amendă în valoare de 1000 lei.


Intră acum și în grupul de