Un bărbat din Vadu Moldovei s-a spânzurat în grajdul gospodăriei. Fiul său a reușit să taie funia înainte ca acesta să-și piardă viața, iar echipajul de ambulanță i-a acordat primele îngrijiri și l-a transportat la spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vadu Moldovei s-a spânzurat în seara de 31 decembrie cu o funie în grajdul din gospodărie, dar a fost găsit la timp de fiul său care a tăiat funia și a chemat ambulanța.

Potrivit cercetărilor, un bărbat de 59 de ani din Vadu Moldovei, care se afla în seara de 31 decembrie 2020 singur  în locuință a consumat băuturi alcoolice și apoi și-a sunat fiul, aflat în vizită la rude, că se va spânzura.

Fiul bărbatului a mers rapid cu un prieten la locuința acestuia unde și-a găsit tatăl spânzurat cu o funie în grajdul din gospodărie. Cei doi au tăiat funia și l-au dat jos și au cerut intervenția ambulanței.

Un echipaj al ambulanței sosit la fața locului a constatat că bărbatul prezenta semne vitale, i-au acordat acestuia îngrijiri medicale și l-au transportat la Spitalul Municipal Fălticeni.


Intră acum și în grupul de