Tânăr de 21 ani, băut și fără permis, a acroșat un pieton pe raza localității Baia și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr (21 ani) din comuna Baia are probleme cu legea după ce s-a urcat la volanul unei mașini deși era băut și fără permis, provocând totodată un accident soldat cu rănirea unui pieton și deteriorarea unui gard.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 17:45. Din relatările pietonului (29 ani), el mergea pe str. Mălinului din localitate când a fost acroșat o mașină marca Audi, care ulterior a intrat în coliziune cu un gard și a părăsit locul accidentului.

Pietonul a fost transportat la Spitalul din Fălticeni unde în urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: ,,contuzie umăr stâng, plagă escoriată umăr stâng”, fiindu-i necesare cca 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, cercetările polițiștilor au arătat că la volanul mașinii implicate se alfa un localnic de 21 ani, care nu are permis de conducere. Mai mult decât atât, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.