Un tânăr din Ostra a încercat să-și acopere urmele după un accident în urma căruia un bărbat a murit. El l-a dus pe bărbatul lovit cu mașina acasă fără să anunțe că acesta este grav rănit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Ostra, Liviu Laurențiu P. a fost reținut după ce a accidentat grav un bărbat, Marcel R. (50) care la două zile după incident a murit.

Situația a fost descoperită de polițiști care au verificat modul în care a murit bărbatul.

Potrivit cercetărilor, în seara de 5 ianuarie , în jurul orelor 19.30,tânărul de 21 de ani conducea o autoutilitară, Mercedes-Benz Vito, pe DJ 177A, în interiorul localităţii Ostra, dinspre Frasin către Broşteni, iar din cauza conducerii imprudente, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte şi în condiţii de drum în curbă la stânga, a acroşat lateral cu partea dreaptă a autoutilitarei pe bărbatul de 50 de ani care se deplasa sinuos pe marginea părţii carosabile având aceeaşi direcţie de deplasare, proiectându-l pe acostamentul din partea dreaptă, lângă parapetul de protecţie din beton.

După producerea impactului, tânărul a oprit autovehiculul, a coborât şi s-a îndreptat către bărbat când a și decis să şteargă urmele accidentului rutier şi să părăsească locul faptei, urcând rănitul în autoutilitară şi la transportat la domiciliu unde l-a lăsat fără nici o supraveghere şi fără a solicita deplasarea unui echipaj medical pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare, precum şi fără a sesiza evenimentul în cauză organelor de poliţie.

Din momentul producerii accidentului rutier şi până în 7 ianuarie nu s-a interesat de starea rănitului.

În 7 ianuarie, tânărul a apelat telefonic pe un vecin al bărbatul respectiv și l-a trimis sub un pretext fals la locuința bărbatului aflând că acesta a murit.

Mai mult, el nu a spus condițiile care au dus la deces lăsând rudele bărbatului să înceapă procedurile de înmormântare.


Intră acum și în grupul de