Urmărire ca în filme din Suceava până în Pătrăuți a unui tânăr din Voitinel. Acesta a făcut depășiri riscante, a lovit o altă mașină și a oprit abia după ce polițiștii au început să tragă focuri de armă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Voitinel a fost sancționat contravențional după o urmărire în trafic.

Potrivit Polției Județene Suceava, joi după amiaza, polițiștii din cadrul Poliției Suceava – Biroul Rutier, au efectuat semnale regulamentare de oprire conducătorului autoturismului prevăzut cu post de conducere pe partea dreapă, care circula cu viteză pe strada Traian Vuia din Suceava, dinspre strada Calea Unirii spre strada Cernăuți.

Șoferul a semnalizat inițial intenția de a opri pe dreapta, iar după ce a trecut de autospeciala de poliție a demarat în trombă spre cartierul Ițcani, refuzând să oprească. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea celui în cauză cu autospeciala de poliție.

Pe parcursul urmăririi, conducătorul autoturismului, s-a angajat în mai multe manevre de depășire neregulamentare punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Astfel la intersecția străzilor Cernăuți cu Grigore Alexandru Ghica acesta a acroșat un autovehiculul în timp ce depășea neregulamentar coloana de mașini aflate în trafic, în urma accidentului rezultând avarierea ușoară a celor două autovehicule.

Șoferul nu a oprit nici după producerea accidentului, continuându-și deplasarea în viteză și depășind autovehiculele neregulamentar pe strada Grigore Alexandru Ghica apoi pe Drumul Național 2, spre Siret.

În afara localității Pătrăuți, agentul de poliție care se afla pe locul dreapta față în autospeciala de poliție a folosit armamaentul din dotare, executând un foc de avertisment.

Imediat după folosirea armamentului, conducătorul autoturismului urmărit a oprit autoturismul pe partea dreaptă a drumului.

Șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 ani din  Voitinel.

Acesta a fost imobilizat și încătușat prin folosirea mijloacelor din dotare. După efectuarea unui control asupra vehiculului, șoferul a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea verificărilor.

Tânărul de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea 0,00 mg/l. Totodată, a fost testat și conducătorul autoturismului acroșat în trafic, rezultatul fiind negativ.                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Verificările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava pentru soluționarea tamponării.

Tânărul de 23 de ani a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalele poliției și depășiri neregulamentare.      


Intră acum și în grupul de