Un bărbat din Horodnic de Sus a obținut ordin de protecție față de soția sa care voia să-l opărească cu apă fiartă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Horodnic de Sus a obținut, vineri, un ordin provizoriu de protecție după ce s-a constatat că există riscul să fie agresat de soție.

Astfel, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea a fost sesizată prin 112 de un bărbat de 48 de ani, din comuna Horodnic de Sus, cu privire la faptul că soția sa, de 40 de ani, provoacă scandal și sare la bătaie.

Potrivit cercetărilor, încă de la sfârșitul anului 2020, bărbatul a formulat plângere penală fața de soția sa pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, în cauză fiind înregistrat dosar penal.

 Vineri, în timp ce se aflau la domiciliu, între cei doi a izbucnit un conflict verbal, iar pe acest fond soția sa a încercat să îl opărească cu apă fiartă.

În acest caz polițiștii au  întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra victimei.   

Ordinul de protecție provizoriu a fost emis la data de 15.01.2021, orele 12.00 și este valabil 5 zile, până la data de 20.01.2021, orele 12.00.


Intră acum și în grupul de