Vatra Moldoviței: Urmărire în trafic după un tânăr fără permis. După ce a derapat, el a abandonat mașina și a luat-o la fugă cu patru polițiști pe urmele sale


Intră acum și în grupul de

O urmărire în trafic a avut loc miercuri dimineața pe direcția Frumosu – Vatra Moldoviței (DJ 176). Astfel, în jurul orei 07:45, o patrulă a încercat să oprească pentru control un Audi A4, șoferul însă nu s-a supus și a mărit viteza.

După aproximativ 300 de metri, fugarul a virat pe un drum comunal ce face accesul în zona denumită Prund Vatra Moldoviței. După aproximativ 150 metri, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, intrând în derapaj.

Imagine ilustrativă

După aceea, șoferul a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe o uliță îngustă. Astfel, doi polițiști au continuat urmărirea acestuia pedestru, iar alți doi cu autospeciala.

Într-un final, fugarul a fost prins pe raza comunei Vatra Moldoviței.

În aceste condiții, s-a constat că el este un localnic de 20 ani, care nu are permis și deci e cercetat penal în acest sens. Totodată, tânărul a fost amendat pentru că asigurarea RCA era expirată, la fel și dovada pentru certificatul de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de