Casa de Pensii nu mai da bilete in toiul verii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conform legislaţiei în vigoare, reactualizată şi aprobată la începutul acestui an, pensionarii nu mai au posibilitatea să beneficieze de bilete de tratament subvenţionate de către stat în intervalul iulie – august.

În această situaţie, se află în momentul de faţă aproximativ 900 de personae de pe raza judeţului Suceava.
Acestea au depus dosarele pentru obţinerea de bilete gratuite sau subvenţionate pentru tratament din partea Casei de Pensii Suceava, specificând ca perioadă solicitată luna iulie sau august.

“Conform noii legislaţii li se interzice Caselor Judeţene de Pensii să mai ofere bilete pentru tratament balnear în lunile iulie şi august”, a declarat directorul CJP Suceava, Mirela Adomnicăi, adăugând că “toţi cei care au depus astfel de solicitări trebuie să vină să-şi modifice obţiunea altfel riscă să iasă din sistemul de evidenţă pe care îl deţinem”.

Tot în cadrul ultimei întâlniri cu presa Mirela Adomnicăi a ţinut să mai adauge şi faptul că CJP Suceava şi-a modificat şi adresa pe care solicitările pentru obţinerea de bilete de tratament pot fi trimise de către doritori on-line.

Noua pagină unde cererile sunt înregistrate este [email protected].
În altă ordine de idei, conducerea Casei de Pensii Suceava se arată dezamăgită de numărul de solicitări în scădere faţă de perioada similară a anului trecut când dosarele adunate erau cu circa 4000 mai multe decât acum.


Intră acum și în grupul de