Prinsi la furat de curent


Intră acum și în grupul de

O femeie de 62 de ani şi un tânăr de 19 ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi că furau curent electric. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 10.30, lucrătorii Postului de Poliţie Siminicea au fost sesizaţi despre faptul ca S. Andrei-Mihăiţă a branşat ilegal locuinţa la magistrala electrică de joasă tensiune. La faţa locului s-au deplasat lucrătorii de poliţie împreună cu angajaţi ai SC „E-on” Moldova.

Astfel au fost prinşi în flagrant P. Aspazia, de 62 ani şi S. Andrei-Mihăiţă, de 19 ani, ambii din localitate, având locuinţele branşate în mod ilegal, la magistrala electrică de joasă tensiune.

S-a constatat că imobilul lui S. Andrei-Mihăiţă se află în curtea locuinţei Aspaziei P., iar primul a improvizat un cablu electric cu care a branşat în mod ilegal cele două locuinţe la reţeaua electrică a SC „E-on Moldova” SA, imobilele debranşate de la reţeaua electrică din luna mai 2009 datorită neplăţii facturilor.

Prejudiciul cauzat de cei doi făptuitori prin comiterea infracţiunii urmează a fi stabilit cu exactitate de SC „E-on Moldova” SA pe parcursul cercetărilor, angajaţii acestei instituţii prezenţi la fata locului estimându-l la circa 3.000 lei.

Angajaţii SC „E-on Moldova” SA au debranşat instalaţia improvizată. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de energie electrică.


Intră acum și în grupul de