Un sucevean și fiul său minor, trimiși în judecată pentru tentativă la omor calificat. Înarmați cu toporișcă și țeavă metalică, cei doi au snopit în bătaie un bărbat


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni au fost trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a informat luni purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Astfel, cei doi suceveni sunt tată și fiu, care nu a atins încă majoratul. Potrivit procurorilor, în data de 30 decembrie 2020, atacatorii au urmărit un bărbat până ce el a ajuns în incinta unei spălătorii auto. Aici, agresorii, unul cu o toporișcă iar celălalt cu o țeavă metalică, i-au aplicat lovituri bărbatului atât în zona capului cât şi la nivelul corpului.

La un moment dat, bărbatul a reuşit să fugă, însă s-a dezechilibrat şi prăbuşit la sol, unde atacatorii au continuat să o lovească de câteva ori cu obiectele cu care erau înarmaţi. În cele din urmă, bărbatul a reuşit să se refugieze în incinta unui service auto situat în curtea acelei spălătorii.

Motivul agresiunii constă în faptul că, în data de 26 decembrie, bărbatul respectiv a intervenit pentru a aplana un conflict între tânărul atacator și o altă persoană. Acest gest nu i-a plăcut tânărului, care a povestit tatălui cele întâmplate, cei doi hotărând să se răzbune în modul relatat mai sus.

Procurorii suceveni menționează că incidentul din 30 decembrie a fost de scurtă durată, însă foarte intens, creând panică şi temere persoanelor ce se aflau în zonă, niciuna dintre acestea neavând curajul să intervină pentru a aplana conflictul.

La rândul său, bărbatul a suferit numeroase leziuni, având nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de